0,00 
0
0,00 
0
Esileht / Pigmentatsioon / Foaming Cream Cleanser

Foaming Cream Cleanser

52,00 

Helendav puhastusvahend

Foaming Cream Cleanser omadused
Õrn füüsiline koorimine eemaldab tuhmunud pinna kogunemise
Sametine sulfaadivaba vaht niisutab ja tasakaalustab nahka
Puhastab tõhusalt naha keskkonnajäätmetest ja kergest meigist
Tugevad helendavad ained muudavad jume heledamaks ja ühtlasemaks
Valmistab naha ette ravitoodete paremaks imendumiseks

Kirjeldus

See luksuslik kreemjas valem puhastab ja koorib õrnalt nahka, pakkudes aminohapete infusiooni kaudu sügavat niisutust.
Tugeva traneksaamhappe ja niatsiinamiidi kombinatsiooniga muudab see tõhus puhastusvahend naha säravaks, luues tervema ja tasakaalustatuma jume.
Sobib kõikidele nahatüüpidele.
Suurus 118 ml
Peamised koostisosad
Oryza Sativa pulber.  Rahustavate antioksüdantide poolest rikas riisipulber koorib õrnalt, eemaldades surnud naharakud ja naha pinnale kogunenud mustuse, parandades naha tekstuuri ja sära, ärritamata või rikkumata naha niiskusbarjääri.
Niatsiinamiid.  B3-vitamiini vorm, mis muudab värvimuutused ja ebaühlase nahatooni nähtavalt heledamaks, rahustab punetust ja vähendab laienenud pooride väljanägemist.
Traneksaamhape.  Saadakse asendamatust aminohappest lüsiinist.  Sisaldab looduslikke põletikuvastaseid omadusi, et vähendada punetust, parandades samal ajal nähtavalt hüperpigmentatsiooni ning takistab melaniini tootmist.
Hüdrolüüsitud kaera- ja riisiproteiin.  Taimsed peptiidid, mis niisutavad nahka loodulikult, et parandada barjäärifunktsiooni, suurendada elastsust ja nahasära.

Brand

HydroPeptide

Kasutamine

Niiskete kätega kandke väike kogus toodet kuivale või niiskele nahale.
Masseerige õrnalt näole ja kaelale ringjate liigutustega umbes ühe minuti jooksul, vältides silmaümbrust.
Loputage hoolikalt ja patsutage nahk kuivaks.
Võib kasutada hommikul ja õhtul.

Koostisosad

Water (Aqua), Oryza Sativa (Rice) Powder, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Propanediol, Microcrystalline Cellulose, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Fragrance, Glycol Distearate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Polyquaternium-39, Lauryl Lactyl Lactate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Cellulose Gum, Caprylhydroxamic Acid, Niacinamide, Tranexamic Acid, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Oat Protein, Hydrolyzed Rice Protein, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hydrolyzed Soy Protein, Rice Amino Acids, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract, L-Proline

0
    0
    Teie ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood
    kategooria järgi