0,00 
0
0,00 
0
Esileht / Pigmentatsioon / Youth Restore

Youth Restore

212,00 

Peptiidi ja kasvufaktori seerum
Youth Restore eelised
Vähendab vananemise ilminguid.
Toetab naha elastsust.
Ergutab jumet.
Võitleb tumedate laikudega.
Niisutab ja rahustab.
Annab sära.
Kaitseb keskkonnastressorite eest.

Kirjeldus

Kasvufaktorid käivitavad organismi reaktsioone ja protsesse. Need on looduslikult meie kehas esinevad ja on meie keha taastumisvõime võtmeosa.
Naha sees võib vananemine viia normaalse nahaarhitektuuri lagunemiseni. See võib ilmneda selliste tunnustega nagu naha lõtvus, jooned ja kortsud, pigmentatsioon ja armid. Kasvufaktorid käivitavad parandamiseks vajalikud protsessid.
Naha sees suudavad nad:
Tõsta struktuurset valgu taset, nt.  kollageeni ja elastiini
Vähendada põletikku ja punetust
Vähendada naha lõtvust ja kortse
Parandada nahka
Vähendada pigmentatsiooni
Parandada verevarustust
Vähendada armistumist
Meie botaaniliste ekstraktide hulka kuulub antioksüdantne
Pojengiõie ekstrakt, millel on ka depigmenteerivad ja niisutavad omadused.
Kinoaseemne ekstrakt on rikas rasvhapete poolest, mis aitavad taastada naha barjääri, sisaldades võimsaid antioksüdante C- ja E-vitamiini ning peptiide, mis soodustavad naha siledamaks muutumist.
Ruscus Aculeatus Root parandab mikrotsirkulatsiooni ja vähendab punetust.
Lisaks kaitseb rohelise tee võimas antioksüdantne kasu keskkonna agressorite eest.
Aminohapete kompleks koos niatsiinamiidiga niisutab, rahustab, kirgastab ja pinguldab nahka.
Võideldes nende keeruliste enneaegsete vananemise tunnustega, annab see jõuline valem nahale nooruslikuma ja elujõulisema välimuse.
See superseerum pakub võimsat antioksüdantset tuge keskkonnastressi vastu ja sisaldab ka mitmeid peamisi põletikuvastaseid ekstrakte.
Youth Restore pakub ühtset nutikat lahendust osana naha vananemise ennetamise eest ja ravistrateegiast.
Suurus 30 ml

Brand

CellDerma

Kuidas kasutada

Youth Restore sisaldab üle 30 aktiivse koostisaine, mis on valitud nende uskumatu kasu tõttu naha tervisele.  Soovitame testida 1 tilgaga põsele enne kogu näol kasutamist.
Nahal võib tekkida ajutine punane õhetus, kuid see taandub. Roosa või punane õhetus on täiesti normaalne.
Kui nahk on rahunenud, tilgutage 1–2 tilka kogu näole ja kaelale igal teisel õhtul ja suurendage annust iga õhtuni, nagu talute.
Kui see on talutav, suurendage kasutusmahtu 4-6 tilgani kogu näole ja kaelale.
Optimaalsete tulemuste saavutamiseks kandke puhastatud ja kuivale nahale kaks korda päevas.

Koostisosad

Aqua (water), Niacinamide, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, PCA, Sodium PCA, Sh-Oligopeptide-1, Sh-Oligopeptide-2, sh-Polypeptide-1, Sh-Polypeptide-11, Sh-Polypeptide-9, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Arginine, Aspartic Acid, Acetyl Glutamine, Lecithin, Carnitine, Alanine, Glycine, Histidine, Isoleucine, Phenylalanine, Proline, Serine, Threonine, Valine, Caffeine, Ruscus Aculeatus Root Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Bacillus/Soybean/Folic Acid Ferment Extract, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Codonopsis Lanceolata (Deodeok) Flower Extract, Coix Lacryma-Jobi (Job’s Tear) Seed Extract, Chrysanthemum Morifolium Extract, Digitalis Purpurea (Foxglove) Flower Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Paeonia Albiflora (Peony) Flower Extract, Polygonatum Odoratum (Solomon’s Seal) Extract, Sodium Lactate, Polyglutamic Acid, Xanthan Gum, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol.

0
    0
    Teie ostukorv
    Teie ostukorv on tühiPood
    kategooria järgi